“FEIXISME A LA PLANA”

Publicat el

 

"FEIXISME A LA PLANA"Baix aquest nom presentem la nostra xerrada dins les VI Jornades Anticapitalistes de la Coordinadora Repartim Treball Riquesa. La xerrada serà aquest divendres 21 a les 19h a La Cosa Nostra Castelló Social Club.

El feixisme, com a instrument del capitalisme espanyolista per fer allò que legalment no pot, ha tingut un gran recorregut a la nostra comarca: des de grades feixistes als equips de futbol comarcal, a presentar-se a llistes electorals o inclús introduint-se dins del poble gitano per a reforçar-se. El feixisme, com a ideologia de l’odi, no
necessita massa per a estendre’s dins de qualsevol sector social, no tenint cap problema en assumir les contradiccions que siga per fer-ho. És per això, que des de fa anys, a La Plana, s’ha hagut d’apostar per una resposta directa per fer front a aquesta lacra. Per aquest motiu, a través de les BAF Castelló s’ha consolidat a Castelló un bastió antifeixista de referència als Països Catalans i a la resta de pobles oprimits del estat espanyol.

Es aquest sentit, a la xerrada farem un repàs de com ha evolucionat en els darrers anys el feixisme a La Plana, concretament a la ciutat de Castelló de La Plana. Per a la xerrada contarem amb la presència d’un militant antifeixista que ha viscut durant anys les diferents fases que ha passat el Feixisme castellonenc alhora que analitzarem la seua situació actual i com confrontar-lo.

ANTIFEIXISTES SEMPRE!


Comments are closed.